Skip Navigation LinksOm-JLK

​​​​​Jørgen Lindsk​​ov Knudsen      View Jørgen Lindskov Knudsen's profile on LinkedIn

​​JLK.jpg
Jørgen Lindskov Knudsen har i mange år arbejdet med virksomhedsledelse og bestyrelsesarbejde indenfor videns- og servicevirksomheder, herunder it-virksomheder.

Jørgen Lindskov Knudsen er medstifter og medejer af it-virksomheden Mjølner Informatics A/S (www.mjolner.dk), og CEO samme sted gennem 25 år.

På baggrund af disse erfaringer har han arbejdet med udvikling af virksomheder fra iværksætterstadiet til opbygning af en professionel virksomhed. 

Centrale indsatsområder er udvikling af professionel økonomisk styring, virksomhedens organisation ,virksomhedens kultur, markedsudvikling og salgsfokusering med henblik på at sikre størst mulig fremtidig udvikling af virksomhedens konkurrencesituation. Disse indsatsområder griber ind i såvel interne som eksterne interessenter.

Herudover arbejder Jørgen Lindskov Knudsen med videreudvikling af ejerledede virksomheder med fokus på professionalisering af samspillet mellem ejere, bestyrelse og direktion, således at alle interessenter har en fælles forståelse af ansvarsfordeling og samspil til gavn for virksomhedens fremtidige udvikling.